Oλοκληρώθηκαν οι εργασίες του 5ου Technology Forum στο ΚΕΔΕΑ του ΑΠΘ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 5ου Technology Forum (www.technology-forum.eu), που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Μαΐου 2018 στο ΚΕΔΕΑ του ΑΠΘ, στο πλαίσιο της Eβδομάδας Τεχνολογίας, Πληροφορικής, Καινοτομίας, Εξωστρέφειας και Εκπαίδευσης «ThessWeek» (http://thessweek.gr/ ).

Για ακόμη μία χρονιά παρουσιάστηκαν από παραγωγικούς φορείς, Πανεπιστήμια και Ερευνητικά Κέντρα σημαντικές τεχνολογίες αιχμής, ενώ καταδείχθηκε η σημασία του Technology Forum για την προώθηση της συνεργασίας μεταξύ των παραγωγικών φορέων (εταιριών Πληροφορικής και Βιομηχανιών) και των ερευνητικών οργανισμών (Πανεπιστημίων και ερευνητικών φορέων), καθώς και η συμβολή του στην αξιοποίηση της γνώσης και των τεχνολογικών εργαλείων που αυτοί διαθέτουν.

Το Technology Forum είχε ως κεντρικό ομιλητή τον Διομήδη Σπινέλλη, Καθηγητή του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο οποίος μίλησε για τις τεχνολογικές εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο και τις αντίστοιχες προκλήσεις.

Χαιρετισμό εκ μέρους του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, απηύθυνε η Διευθύντρια του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Κατερίνα Νοτοπούλου, τονίζοντας τη σημασία που δίνει η κυβέρνηση στην τεχνολογία.

Μετάβαση στο περιεχόμενο