«Εργαλεία εντοπισμού-επιβεβαίωσης βίντεο που δημοσιεύονται στα κοινωνικά μέσα: Η πλατφόρμα του InVID»

Hμερίδα, με θέμα: «Εργαλεία εντοπισμού-επιβεβαίωσης βίντεο που δημοσιεύονται στα κοινωνικά μέσα: Η πλατφόρμα του InVID», διοργανώνουν τα Εργαστήρια Εφαρμογών Πληροφορικής στα Μ.Μ.Ε. και Ηλεκτρονικών Μ.Μ.Ε. του Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. του ΑΠΘ, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ανοικτής Γνώσης Ελλάδας (Open Knowledge Greece), το Εργαστήριο Γνώσης, Πολυμέσων και Κοινωνικών Δικτύων του Ινστιτούτου Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ε.Κ.Ε.Τ.Α. -Συντονιστής έργου InVID- και την Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ.).

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017 και ώρες 10:00-14:00, στο αμφιθέατρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΑΠΘ.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών της Ημερίδας, θα γίνουν εισηγήσεις, ενώ θα παρουσιαστούν αναλυτικά και τα εργαλεία εντοπισμού-αξιολόγησης, τα οποία αναπτύσσονται στο πλαίσιο του ερευνητικού έργου InVID (Horizon 2020) από τα μέλη της ομάδας του InVID.

Δηλώσεις συμμετοχής στην Ημερίδα στον σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdt9GBeTZ4pgXEgbmmYDF-u5ioFA1YzciQbu3YtsRkfwYfkwA/viewform?usp=sf_link

 

Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο: http://medialab.jour.auth.gr/invid.html, στο e-mail επικοινωνίας: ckarypid@jour.auth.gr και στο τηλέφωνο 2310 992065 (ώρες 10:00-13:00).

 

Στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο