ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ “ΝΙΚΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ – ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗ ” | ΑΛΛΑΓΗ ΧΩΡΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Στο πλαίσιο του διήμερου φεστιβάλ ΝΙΚΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ – ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ, που διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Α.Π.Θ. σε συνεργασία με φορείς απεξάρτησης της πολής μας, θα πραγματοποιηθεί ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ με συμμετοχή της ΟΜΑΔΑΣ ΚΡΟΥΣΤΩΝ του Π.Ε.Θ.Ε.Α. ΑΡΓΩ, της μπάντας της ΣΤΡΟΦΗΣ του ΚΕΘΕΑ και της ΤΖΩΡΤΖΙΝΑΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ.

Η ομάδα κρουστών του Π.Ε.Θ.Ε.Α. «ΑΡΓΩ» δημιουργήθηκε το 2007 και αποτελείται από μέλη, προσωπικό και εθελοντές του Προγράμματος. Χρησιμοποιώντας τα κρουστά, εύπλαστα μουσικά όργανα και τον ρυθμό αναζητά μια «διαφορετική» και δημιουργική έκφραση και επικοινωνία.

Η μπάντα της ΣΤΡΟΦΗΣ αποτελείται από μέλη του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ που με την υποστήριξη του προσωπικού αποκτούν μία δημιουργική σχέση με τη μουσική η οποία αποτελεί ένα σημαντικό μέσο έκφρασης σε όλη την πορεία τους στο δρόμο της απεξάρτησης από τη χρήση ουσιών. Το νεανικό αυτό σχήμα συμμετέχει σε συναυλίες με ένα ρεπερτόριο ροκ και έντεχνων ακουσμάτων και με το μήνυμα ΜΠΟΡΕΙΣ – ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΣ.

Μαζί και κοντά τους στη μουσική διαδρομή στο πρόγραμμα αλλά και στη συναυλία θα είναι η καλλιτέχνιδα και φίλη του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ Τζωρτζίνα Καραχάλιου.

* Η συναυλία μεταφέρεται στην Αίθουσα Τελετών ΑΠΘ λόγω άστατου καιρού

Μετάβαση στο περιεχόμενο