“MATCH & DEVELOP A STARTUP” | Τριήμερο Σεμινάριο

Αν ενδιαφέρεστε να αξιοποιήσετε τα ερευνητικά σας αποτελέσματα μέσω της ίδρυσης μιας spin-off ή start-up, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο τριήμερο σεμινάριο που συνδιοργανώνει το ΑΠΘ με το NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας και το OK!Thess.

Το σεμινάριο «Match and Develop a Startup @ Thessaloniki» θα πραγματοποιηθεί από το απόγευμα της Παρασκευής 30 Μαρτίου 2018 μέχρι την Κυριακή 1 Απριλίου 2018 (με ένα προπαρασκευαστικό εργαστήριο στις 23/3 και ώρα 17:00-19:00), στο χώρο του OK!Thess, στη Θεσσαλονίκη.

Το ΑΠΘ έχει δικαίωμα να συμμετέχει με δέκα (10) ερευνητικές ομάδες οι οποίες μπορούν να βρίσκονται σε διαφορετικά στάδια ωριμότητας, από το επίπεδο της διερεύνησης εμπορικής αξιοποίησης ερευνητικών αποτελεσμάτων έως το επίπεδο της προσέλκυσης πελατών και της αναζήτησης χρηματοδότησης. Για πρώτη φορά φέτος τα θεματικά tutorials, στο πλαίσιο του τριήμερου εργαστηρίου, θα είναι ανοικτά προς το ευρύ κοινό κατόπιν δήλωσης συμμετοχής (βλ. συνημμένη Πρόσκληση).

Το «Match and Develop a Startup @ Thessaloniki» αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία δικτύωσης, ωρίμανσης, προβολής και ουσιαστικής αξιολόγησης της επιχειρηματικής προοπτικής των ερευνητικών σας αποτελεσμάτων.

Συμπληρωματικά κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα υπάρξει:

  1. Καθοδήγηση στη βελτίωση του επιχειρηματικού σχεδίου από επιστημονικό προσωπικό, έμπειρα στελέχη της αγοράς, στελέχη της Εθνικής Τράπεζας και νικητές προηγούμενων διαγωνισμών.
  2. Επιβράβευση της καλύτερης ομάδας με tablet και με απευθείας συμμετοχή τους στη Β’ Φάση του επόμενου Διαγωνισμού Καινοτομίας & Τεχνολογίας της Εθνικής Τράπεζας.
  3. Επιβράβευση επιλεγμένων συμμετεχόντων με δωρεάν υπηρεσίες της Microsoft, Amazon και Αpifon.

Το Σάββατο 31/3 μεταξύ 11:00-14:00 κατά τη διάρκεια του mentoring session «Οι παλιοί βοηθούν τους νέους» θα προσκληθούν να συμμετέχουν ως μέντορες ώριμες εταιρείες καινοτομίας, όπως οι Apifon, Veltio, Logismos, Agnotis, Mojestik, Datascouting, Verusplus, Horizon.camera, Goodvidio, Fieldscale, Total Eclipse, Dataways, Brite Solar Technologies, Centaur, Bubblz, Athlenta, Booknbloom, Geekbot, Infodim και πολλές άλλες αναλόγως της συμμετοχής των ερευνητικών ομάδων.

Ανεξάρτητα από το βαθμό ωριμότητας/ ετοιμότητας της επιχειρηματικής σας ιδέας/ ομάδας, σας προτρέπουμε να δηλώσετε συμμετοχή. Όσες ομάδες δεν καταφέρουν να συμμετέχουν στην παρούσα φάση θα λάβουν εξατομικευμένη συμβουλευτική ωρίμανσης από το Γραφείο Μεταφοράς Τεχνολογίας του ΑΠΘ και θα συμμετάσχουν κατά προτεραιότητα σε επόμενες δράσεις του ΑΠΘ και του NBG Business Seeds.

Οι δηλώσεις συμμετοχής πραγματοποιούνται μέχρι την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018 στο σύνδεσμο https://goo.gl/forms/fs0PknCHGerKZ7Ao2 

Περισσότερες πληροφορίες:

Γραφείο Μεταφοράς Τεχνολογίας ΑΠΘ: tto@rc.auth.gr, 2310-99 40 34 / 99 40 21

Πρόγραμμα εκδήλωσης και περισσότερες πληροφορίες: https://goo.gl/PRf521

Μετάβαση στο περιεχόμενο